Hoe vind ik iets?

In de middelste kolom vind je de laatste tien artikelen die ik geplaatst heb, op volgorde van publicatie. Via de optie volgende pagina onder het laatste artikel kan je verder zoeken in de tien artikelen die daarvoor gepubliceerd zijn. Omdat er meer dan duizend artikelen aanwezig zijn is dit alleen handig als je een recent artikel zoekt.

Oudere artikelen voor een specifiek onderwerp kan je het handigst zoeken via de optie Zoeken! in de linkerkolom, of via de optie Tags in de rechterkolom. Bij zoeken! kan je zelf ieder trefwoord opgeven (met als risico dat je op een verkeerd trefwoord zoekt). Bij Tags zie je een overzicht van mogelijke trefwoorden. Hoe groter het woord is, des te vaker is het gebruikt in een artikel.

In de linkerkolom vind je verder de optie rubrieken, direct onder mijn portret. Dat is een zeer grove indeling van de geplaatste artikelen. Hij is handig als je meer wil weten over een bepaald thema, zoals energie, maar niet op zoek bent naar een specifiek artikel. Een bijzondere rubriek zijn de dossiers. Daarin kan je voor twintig onderwerpen een overzicht (met links) vinden van alle artikelen over dat onderwerp die in het kader van deze BLOG gepubliceerd zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: